fbpx

O nama

Preduzeće “Lučić” d.o.o specijalizovano je za proizvodnju, štampu i prodaju polietilenske (P.E.) ambalaže (najlon kesa i džakova) i papirne ambalaže (papirne vrećice, mesarski i trgovački papir).

Još od samih početaka kada smo 1987. godine u Srpcu započeli svoj rad kao mala zanatska radnja, definisali smo visoke proizvodne standarde kojih se strogo pridržavamo i dan danas. Rezultat toga bilo je postepeno osvajanje tržišta i izrastanje u firmu koja trenutno raspolaže sa 200 vrsta proizvoda i broji preko 60 radnika koji rade punim kapacitetom u tri smjene, šest dana u sedmici.

Kontinuiranim ulaganjem u savremene mašine i objekte posjedujemo sve uslove da vam ponudimo visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Posebnu pažnju posvetili smo razvijanju novih poslova, osvajanju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i njihovom potpunom usvajanju.

Šta brojevi Kažu o nama

0

zaposlenih

0

godine poslovanja

0

vrsta proizvoda

KLJUČ USPJEHA Radni kolektiv

Naši radnici predstavljaju jedan izuzetno koherentan i složan kolektiv, te čine okosnicu uspjeha našeg preduzeća. Rad na kontinuiranom unapređivanju tehnološkog procesa i usvajanju novih tehnologija istovremeno zahtijeva i kontinuiranu obuku, što naše radnike čini u svakom trenutku vrhunski obučenim i posvećenim poslu. Iz tog razloga naši klijenti mogu biti sigurni da će proizvod biti visokog kvaliteta i da će zadovoljiti sve njihove potrebe.

Zahvalnice i Sertifikati